Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

«Свобода» пікетувала Львівську ОДА

17 листопада Львівська міська організація ВО «Свобода» пікетувала Львівську ОДА щодо розгляду Верховної Ради України проекту закону «Про ринок земель».

Понад сто свободівців тримали в руках плакати «Не допустити дербану української землі», «Не пропустимо Закон України «Про ринок землі», «Геть олігархічні руки від української землі», «Партія «окремих» Регіонів хоче новітньої Коліївщини», «Торгівля землею – торгівля Україною», «Торгівля землею – це продаж України вроздріб», «Українська земля належить українській нації», «Таке «покращення життя» ми не хочемо», «Олігархи-латифундисти хочуть привласнити українську землю!», «Степи мої запродані олігархові, чужинцю…» та інші.

«Ми бачимо, що держава зробила все, аби земля, яка належить кожному з нас і насамперед тим, хто працює на цій землі, доведена була до такого стану, що працювати на ній стало важко… Держава інвестує в інші галузі: вугільну промисловість, в свої підприємства олігархічні, але не дає грошей в село… Ми закликаємо вас до боротьби за свої права, за свою землю… Якщо Верховна Рада прийме Закон «Про ринок земель», тоді її зможуть першого січня купувати і продавати… Львівська обласна рада і фракція ВО «Свобода» об’єдналися. Ми хочемо, аби відбувся загальнонаціональний референдум, результати якого, ми переконані, будуть такі, які покажуть, що ні Верховна Рада, ні Президент не можуть зазіхати на найцінніше – на нашу свободу, на нашу землю», – наголосив під час пікету депутат Львівської обласної ради Ярослав Качмарик.

Під час пікету свободівці показали імпровізовану сценку «Як продається українська земля». Під час неї п’яний гуцульський хрунь розпродавав свою землю «щирому українцю» зі специфічними локонами, «китайському представнику Янь-Дзіню» та «Шейху Абдурахману».

Також була показана сценка , під час якої двоє чоловіків з табличками «міністр аграрного розвитку Присяжнюк М.В.» та «міністр економіки Клюєв А.П.» ділять хабар за продаж землі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ