Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

«Свобода» показала, за чиїм наказом і як податкова збиратиме гроші на вибори

Щойно перед Львівською обласною радою представники партії «Свобода» показали театралізоване дійство про те, як львівська податкова за наказом «Міші Костиля» визискує підприємців, щоб зібрати гроші на вибори, – повідомив з місця події журналіст Гал-інфо.

За сценарієм, господар-підприємець пішов до Міші Костиля, щоб поскаржитися на свої проблеми. Міша Костиль не став його слухати, сказав, що не має часу, і відправив прохача геть. Потім Міша Костиль викликав до себе податківця і наказав навідатися до підприємця, зібрати з нього податки, бо, мовляв, потрібні гроші на вибори.

Податкова прийшла до підприємця і почала відбирати в нього все, що він заробив, – молоко, цибулю, кукурудзу. Податківець сказав: «Ви ще не все віддали, я ще прийду завтра».

Згодом податківець прийшов до Міші Костиля і похвалився, що зібрав. Міша Костиль сказав «Е ні, цього мало, з цим вибори не виграєш».

Тим часом актори-підприємці зібрали мітинг і почали протестувати проти поборів. Міша Костиль викликав до себе «Курочкіна» і наказав заспокоїти підприємців. Закінчилася сценка тим, що люди з написами «міліція» пов’язали людей, які виступили в ролі підприємців, а актор у міліцейській формі з написом «Курочкін» відзвітував Міші Костилю, що все гаразд.

Цим часом під Львівською обласною радою мітинг опозиційних сил триває, люди вигукують: «Ганьба владі» та «Владу геть».

Представники «Молодих регіонів» свій мітинг закінчили.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ