Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Свято шоколаду у Львові. Фото

У п`ятницю, 11 лютого у Львові стартувало свято шоколаду. Відкрив солодкий захід відомий італійський тенор Робертіно Лоретті. А також клоуни, міми та найкращі шоколатье України.

Свято розташувалось на трьох поверхах Палацу мистецтв. Гостей зустрічають мім, що розважає малечу, увагу клоун на одноколісному ровері, клоун на ходулях та живі скульптури.

“Я люблю шоколад, я думаю, по мені це видно”, - прокоментував львівське свято італієць Робертіно Лоретті. До речі, відомий український шоколатье- Валентин Штефаньо, що є одним з почесних гостей свята, презентував італійському тенору його ж портрет, виконаний з чорного та білого шоколаду. Пан Лоретті одразу ж спробував “себе ” на смак.

Свято триватиме до 14 лютого. Організатори обіцяють розіграш туристичної подорожі для гостей, встановлення рекорду України. 12 лютого на другому поверсі палацу викладуть шоколадне серце з 15 тисяч шоколадних цукерок.

На всіх трьох поверхах палацу гостей свята чекає шоколад у найрізноманітнішому вигляді — рідкий шоколад, шоколадні цукерки, тістечка, колотий шоколад, шоколадні палаци, птахи, звірі та ще багато іншого

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ