Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Дрогобицькому районі відпрацьовано комплексний захист території від паводків

1/2
Раніше протипаводкові роботи у Львівській області зводились до усунення їх наслідків та найнеобхідніших робіт на аварійних ділянках. Такі ситуативні роботи не давали сталого позитивного результату. Тепер ситуація кардинально змінилась. «На прикладі сіл Дрогобицького району (Почаєвичі, Михайлевичі, Рихтичі, Раневичі) продемонстровано комплексний підхід до захисту регіону від паводків. Проходять роботи для захисту не одного конкретного села, а усіх сіл району, що лежать на берегах річок Тисмениця і Бар» - говорить Роман Краснопольський, керівник будівельної компанії ТКС. Повідомила прес-служба ТКС.

Протипаводкові роботи виконуються в рамках Інвестиційного проекту комплексного протипаводкового захисту Львівської області. Нині у чотирьох названих селах Дрогобицького району цілодобово тривають роботи з регулювання русел та берегоукріплення на річках Тисмениця та Бар. Загалом у регіоні уже впорядковано близько 10 км. берегів.

Уже завершено роботи у селі Почаєвичі. Тут 4 км річки Тисмениця було укріплено великогабаритним каменем. Зараз береги укріплені габіонними стінками і негабаритним каменем. Наближаються до завершення протипаводкові роботи у Михайлевичах та Рихтичах.

В Дрогобицькому районі проведені роботи вбережуть від стихійної води більше як 600 садиб та понад 540 гектарів сільськогосподарських угідь.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ