Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській ОДА велике переселення кабінетів

У Львівській ОДА триває велике переселення чиновників. Коридор другого поверху, де розміщуються головні кабінети адміністрації, заставлений новими і старими меблями, папками, оргтехнікою. Та найбільше усіх турбує, що цей коридор, який в перерізі має форму замкнутого прямокутника - перекрили. Саме так. Біля кабінету голови Львівської ОДА поставили охоронця у цивільному, який одним двері відчиняє, а інших - посилає в обхід. І тепер до цього кабінету можна потрапити тільки з правильного боку.

Депутати Львівської обласної ради Олег Паска та Ростислав Новоженець вже висловили в ЗМІ своє обурення такою наглою зміною звичного маршруту руху. Річ у тому, що перекритий коридор другого поверху рано чи пізно змусить чиновників апарату і депутатів Львівської обласної ради, кабінети яких розміщуються на третьому поверсі, опанувати спортивну ходьбу. Особливо у дні сесійних засідань, коли щораз доводиться бігати із сесійної зали до кабінету, і навпаки. Річ у тому, що через оті, тепер зачинені двері, пролягає найкоротший маршрут з третього поверху до тої ж таки зали. А при зачинених дверях мало що довго, то ще й мусиш йти "чорними сходами", бо парадні - по той бік осоружних дверей. Ростислав Новоженець знає, що тими сходами востаннє ходили ще за комуністів.

Не виключено, що під час сесій буде свято - двері відчинятимуть. Однак для працівників відділів та управлінь ці двері і в будні чималий клопіт. Особливо для тих, які працюють по цей бік, а туалети - по той. Знову ж таки ці двері стали між головою Львівської ОДА і його заступниками Євгеном Пастухом та Володимиром Губицьким. Останнім близько до туалету, але щоб потрапити до свого безпосереднього начальника треба пройти, ну метрів з триста. Можливо, їм зроблять ласку, і охоронець щораз відчинятиме перед ними ті ж таки двері. А так, язик на бороду і ганяй туди-сюди. А от кабінет заступниці Ірини Мошури розміщений дуже зручно. 

Олег Паска вважає, що таке нововедення є порушенням пожежної безпеки. Правоту його слів засвідчує план евакуації, який висить поруч із тими ж дверима.

Хай так, нова мітла по-новому мете. Звісно, під нові функції взята нова команда, тепер треба створити комфортні умови. От тільки б не вчинили з Василем Горбалем так само, як з Ярославом Сухим, який не встиг дібрати смаку, а його вже й попросили з Тернополя... Бо знову треба буде запрошувати спортивних хлопців носити меблі. І зауважте, економіці області від того жодної користі.

"Почали ремонт! Хай спершу за оренду заплатять", - провів автора фразою один із працівників Львівської обласної ради. І що тут скажеш, місцеве самоврядування, їм і другий поверх належить, вони що хочуть, те говорять. 

Петро Лозовський.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ