Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівському університеті внутрішніх справ – випуск молодих офіцерів

У Львівському університеті внутрішніх справ відбувся випуск молодих лейтенантів та церемонія урочистої посвяти в правоохоронці. Урочистості відбулися сьогодні, 8 липня, на проспекті Свободи біля пам`ятника Тарасу Шевченку. Посвяту здійснив заступник міністра внутрішніх справ Василь Фаринник.

Заступник міністра зачитав привітання від міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова, а від себе побажав молодим лейтенантам працювати так , щоб менше поганого говорили про міліцію. «Міліціонери – такі ж люди, тільки вони вдягнули форму і взяли на себе певні обов’язки. Коли люди нарікають на міліцію, вони забувають, що правоохоронці щодня захищають їхнє життя», – додав він.

Голова Львівської ОДА Василь Горбаль зауважив, що більшість випускників служитимуть у Львівській області. Він побажав їм успішної кар’єри і додав: «Від того, як працює міліція, залежить імідж держави і влади зокрема».

Голова Львівської облради Мирослав Сеник розповів легенду: «Якось після шторму з моря викинуло безліч риби, а один чоловік ходив берегом, збирав її і кидав назад. Йому казали, навіщо ти це робиш, твоя праця марна, всієї риби не врятуєш. А він відповів: так, не врятую, але для кожної врятованої риби мій вчинок дуже важливий». Таким чином голова облради наголосив, що робота правоохоронця важка, але дуже потрібна.

Випускників привітали також начальник ГУ МВСУ у Львівській області Богдан Щур, який вручив кращим з них подарунки (мобільні телефони) та начальник ГУ МВСУ у Рівненській області Олег Сало, від якого двоє лейтенантів отримали іменні годинники.

Ректор Львівського університету внутрішніх справ, полковник міліції Олександр Марін повідомив, що цьогоріч лави української міліції поповнять 269 випускників навчального закладу. З них 21 магістр, 53 отримали дипломи з відзнакою. Серед лейтенантів – 92 дівчини.

Після урочистостей випускники пройшлися проспектом Свободи маршем, за традицією підкидаючи в повітря монетки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ