Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львові день народження Януковича прирівняли до Полтавської битви

1/3
Сьогодні, 9 липня, президенту України Віктору Януковичу виповнилося 60 років. У Львові на знаменитій «клумбі» з цієї нагоди йому влаштували урочисті «проводи» на пенсію.

Проводжали як годиться, з квітами і подарунками.

Першою подарували Конституцію України, аби читав і більше не порушував. Потім заступник голови УРП Ростислав Новоженець вручив йому книгу Володимира Винниченка «Відродження нації» як нагадування про те, що Верховна рада провалила голосування за поставу про відзначення 130 річниці. з дня народження Винниченка. Також «Януковичу», роль якого виконував чоловік з портретом президента на обличчі, вручили книгу «Москалі не рускіє і не слов’яни», аби президент точно знав, з ким має справу.

Янукович чемно дякував, обзивав львів’ян «казлами, коториє мєшают нам жить» і запевняв що Донбас «порожняк нє гоніт».

Головного пансіонера країни вшанували і квітами – будяком, щоб парити ноги, кропивою на борщ, колючим осотом та букетом з чотирьох лопухів – щоб не вважав українців лопухами.

«9 липня і історії України трапилося дві недолугі події. У 1709 році – Полтавська битва, а у 1950 на світ з’явився нинішній президент Віктор Янукович. Наслідки першої ми відчуваємо понині, наслідки другої відчуватимемо ще довго». – заявив Новоженець.

Дійство тривало біля півгодини. Серед глядачів чисельну перевагу становили журналісти, оператори і фотографи. До них приєдналися кілька перехожих пенсійного віку та молодь, що фотографувала все на мобільні телефони. Більшість завсідників лавочок на проспекті Свободи партії в шашки зацікавили більше, ніж атракція.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ