Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

У Львові підняли прапори України і НОК з нагоди відкриття I Юнацьких Олімпійських Ігор

Сьогодні, 13 серпня, у Львові у межах Всеукраїнської церемонії, відбулось підняття Державного Прапора України та прапора Національного Олімпійського комітету України з нагоди відкриття I Юнацьких олімпійських ігор у Сінгапурі. Участь у церемонії взяли представники органів влади, громадських спортивних організацій, провідні спортсмени та вихованці ДЮСШ області, а також уславлені львівські олімпійці.

Таким чином на Львівщині не лише приєднались до відкриття Олімпійських ігор, а й черговий раз акцентували увагу мешканців області до наймасштабніших спортивних змагань 2010 року. І головне - привітали учасників з тими перемогами, які вони вже здобули, і побажали першості у Сінгапурі.

Організатор – управління з питань фізичної культури та спорту та відділення НОК України у Львівській області.

Нагадаємо, що I Юнацькі Олімпійські Ігри серед спортсменів-юніорів віком 14-18 років відбудуться в період з 14 до 26 серпня 2010 року в Сінгапурі під патронатом Міжнародного Олімпійського Комітету.

У складі збірної команди України братимуть участь троє представників Львівщини - учениця Львівського училища фізичної культури Оксана Райта (легка атлетика), випускник ЗОШ № 32 м. Львова Віталій Комонюк (стрільба з лука), учень Львівського училища фізичної культури Юрій Федечко (сучасне п’ятиборство).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ