Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові пройшов попереджувальний страйк. На вулиці вийшли тисячі. Фото. Відео

Сьогодні, 13 лютого, у Львові почався попереджувальний страйк. На прошу Ринок вийшло більше як тисяча львів'ян, які працюють в центрі міста. Також на страйк вийшли люди по всіх районах Львова та області. На одну годину зупинили свою роботу школи та приватні підпиємства. Про це повідомив координатор Андрій Соколов.

Люди скандують "Банду геть!", "Слава Героям Майдану!", "Свободу політв'язням!".

Активісти вимагають від влади звільнити заручників і кричать "Разом і до кінця!".


Андрій Соколов зазначив: "Загальнонаціональних попереджувальний страйк відкриє другий фронт в регіонах. Майдан треба переносити на місця, щоб допомогти активістам у Києві. Якщо ми виведено людей і направимо їх на блокування установ, то ми зможемом цю банду знести. Львів не забоявся слова політичний страйк. Будемо страйкувати до переможного кінця, поки не скинемо цю банду".


"Міліція стала злочинною структурою. Треба відновити діяльність муніципальної дружини. Треба залучити її до патрулювання і мер Садовий повинен показати, що він з нами", - сказав Соколов.

Він додав, що  у всіх районах зупинилися школи, приватні підпиємства. 

"Тисячі львів'ян страйкують по районах. Ми будемо відмовлятися виконувати всі їхні закони та накази. Їхнє покращення довело Україну до криза. Ми не будемо більше терпіти цю владу", - сказав Соколов.


Якщо оголосять заганьнонаціональний страйк, то треба бути готовим його підтримати, - додав активіст.

Фото і відео Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ