Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Львові ремонтують дороги: за гроші міста і чесне слово

У Львові продовжують ремонтувати дороги за кошти міста і чесне слово, адже кошти, виділені на підготовку Львова до «Євро-2012», ще в бюджет не поступили. Про це повідомив сьогодні, 5 липня, під час брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий.

Наразі ремонтують Кульпарківську на відрізку від вул. Перфецького до вул. Садової. Там до кінця тижнязакінчать альсфальтування до вулиці Окружної.

«Роботи на вул. Кульпарківській виконує група компаній. Сам асфальт кладе турецька компанія. Всі роботи по каналізуванню, водопостачанню роблять наші львівські компанії.

Фактично ми турецьку компанію беремо тільки на складну частину асфальтування. Це себе виправдує – і ціна, і якість. Це вигідно для нас, і ми це вже перевірили. На сьогоднішній день є частково місцеве фінансування. Є і чітка позиція підрядників, яким ми дали слово, що ми всі розрахунки у цьому році зробимо. Нам вірять. Підрядники працюють сьогодні за свої кошти»,–заявив Андрій Садовий.

У рамках підготовки міста до Євро 2012 реконструюватимуть вул. Городоцьку - від межі міста до вул. Кульпарківської, вул. Любінську, вул. Шевченка - від межі міста до вул. Винниця, вул. Хмельницького – від вул. Липинського до межі міста та вул. Липинського – від пр. Чорновола до вул. Хмельницького, пр. Чорновола від вул. Городоцької до вул. Липинського. Роботи на цих вулицях виконуватимуть за кошти державного та міського бюджетів.

«У цьому році ми хочемо зробити вулицю Чорновола, Богдана Хмельницького і виїзд на Київську трасу. Всі в’їзди у Львів плюс центральні магістральні дороги мають бути якісно відремонтовані. Це вулиця Городоцька – в’їзд у м. Львів, плюс вулиця Шевченка», – додав міський голова.

Нагадаємо, що у місті триває кампанія ремонту доріг. Ремонти тривають на вул. Кульпарківській, пл. Осмомисла, вул. Чигиринській, вул. Балабана, вул. Надійній та інших. Наступного тижня роботи розпочнуть на вул. Стрийській.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ