Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові сплели вінок до Івана Купала – для дівчат, які ду-у-у-же хочуть вийти заміж!

Вчора, 4 липня, у Львові на площі Ринок під час фестивалю «Літо на Ринку» пройшов оригінальний майстер-клас з плетіння віночків до свята Івана Купала.

Власне, майстер-клас з плетіння віночків начебто й відбувся, але саме майстер-класом цю подію назвати годі. Нехай був дощ, проте охочих повчитися зібралося вдосталь. До того ж, завжди можна було сховатися під шатром. Але якщо у вас справді було бажання навчитися укладати заквітчані обручики, то дарма.

Тобто, все було як належить: польові квіти і гарні молоді дівчата, які плели з тих квітів віночки! От тільки з педагогічними здібностями у них не склалося чи ще щось, але вони нікому не розказували, що вони роблять і як. Тому усі просто поспостерігали, як квіточки скотчем примотували до алюмінієвого обруча! А ідеологію цього дійства пояснили просто й оригінально – такий великий вінок роблять дівчата, які ду-у-у-же хочуть вийти заміж!

Щоправда, юні глядачі почала жартувати , що той обруч треба пускати тільки там, де велика вода , бо коли «пустити такий віночок у фонтан на Ринку, то дівчина не скоро вийде заміж, хіба що заквітчаний алюміній випливе в іншому фонтані!»

А ще на площі Ринок є сцена. На той час вона стояла пусткою. Квітів ставало все менше, їх здебільшого пожерав один великий обруч. Охочі чогось навчитися почали розходитися, так і не опанувавши квіткове ремесло. Своє бажання як годиться підготуватися до відповідапльного пошуку на Івана Купала, вони відклали до наступних майстер-класів!

Додамо, що це вже втретє у Львові проходить розважальний культурно-мистецький проект під назвою "Літо на Ринку 2010".

Фото Михайла Дашковича.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ