Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбувся сімейний футбольний турнір «Мама, тато, я - футбольна сім'я»

Недавно у Львові школі №48 за підтримки Центру підтримки сім`ї при управлінні у справах сім`ї та молоді Львівської ОДА відбувся незвичний сімейний футбольний турнір «Мама, тато, я - футбольна сім'я» - з нагоди Всеукраїнського дня футболу. Про це повідомив в.о. директора Центру підтримки сім`ї при Управлінні у справах сім`ї та молоді Львівської ОДА Вячеслав Воровченко.

 

Незвичність цього турніру полягала в тому, що у спеціалізований «сімейний» футбол  грали команди, які складались з трьох учасників батька, матері та

дитини.

 

У «сімейний» футбол грали і батьки-вчителі разом із своїми школярами,  таким чином і на полі своїм власним прикладом  пропагуючи здоровий спосіб життя.

 

На турнірі діти та батьки не тільки змагалися, але й весело співали й танцювали разом із командою Дитячого християнського клубу «Майбутні батьки України» при Церкві «Гефсиманія», які відповідали за музично-розважальну частину турніру.

 

Кожна сім`я-призер отримала спеціальний кубок та медалі, всі сім`ї-учасниці  отримали солодощі, і кожна дитина отримала дитячий календар.

 

З вітальним словом до учасників турніру звернувся заступник міністра у справах сім`ї, молоді та спорту Юрій Сизенко.

 

Захід був організований зусиллями Центру підтримки сім`ї при управлінні  у справах сім`ї та молоді Львівської ОДА, управлінням  у справах сім`ї та молоді ЛОДА, УДЮМК та відділом освіти Франківської районної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ