Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відсвяткували 50-річчя «Запорожця»

У суботу, 10 липня у центрі Львова відбулися урочистості з нагоди святкування 50-річчяавтомобіля «Запорожець». Захід спільно провели представники авто-фан-клубу «ЗАЗ-КОЗАК» та ДАІ Львівщини. Повідомила прес-служба ДАІ у Львівській області

Жовто-блакитні, зелені, сині, червоні «Запорожці» зібралися на площі Ринок. Подивитися на парад стареньких автомобілів та привітати їхніх власників прийшло чимало людей. Найактивнішими виявилися наймолодші гості свята – діти зі шкіл-інтернатів Львівської області, які, до того ж, взяли участь у вікторині від ДАІ.

Малеча одне наперед одним відповідала на запитання з Правил дорожнього руху. Найактивніші учасники отримали солодкий подарунок – по шматочку тортика у вигляді 50-кілограмового «Запорожця». Ще більше приємно дітям було отримувати торт, оскільки його особисто переможцям вікторини вручав начальник управління ДАІ у Львівській області полковник Струс Василь Михайлович.

У вітальному слові полковник Струс Василь Михайлович високо оцінив якість стареньких «Запорожців», зауваживши, що у свої 50-ть вони непогано виглядають.

Крім того, начальник управління ДАІ у Львівській області закликав дітей бути уважними та обережними під час літніх канікул. «Діти, пам’ятайте, що у період літніх канікул більшість з вас вільний час проводитимуть на вулиці. Тому будьте особливо обережними та дотримуйтесь Правил дорожнього руху!», – зазначив він.

Разом з українськими клубами «ЗАЗ-КОЗАК» вітання приймали і представники клубів з Польщі, Німеччини та Литви. Після святкування у Львові усі разом вирушили у Міжнародний автопробіг на острів Хортиця. Саме там пройде Зліт власників «ЗАЗ-965» з України, Росії, Польщі, Литви, Білорусі, Азербайджану, Грузії та Німеччини.

Фото - Михайло Дашкович

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ