Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Василь Горбаль привітав ветеранів Львівського обласного госпіталю війни та репресованих ім. Ю.Липи

Сьогодні, 8 травня, голова Львівської обласної державної адміністрації Василь Горбаль відвідав ветеранів у Львівському обласному госпіталі інвалідів війни та репресованих ім. Ю.Липи.

 

Василь Горбаль привітав очевидців війни та вручив їм ювілейні медалі «65 лет победы в Великой Отечественной войне 1941-1945 гг.» та подарункові годинники.

 

«На жаль, увагу ветеранам приділяють саме під час святкування Дня перемоги. Насправді ж  роботи в цьому секторі є багато, і увага до цих людей повинна бути щоденною, а не лише під час свят, так би мовити, «показовою», – зазначив Васил Горбаль. Також голова ЛОДА  вручив Львівському обласному госпіталю сертифікати на систему ультразвукової діагностики HD 11 XE Standart  та на електрокардіограф 3-х канальний «ЮКАРД 100»,  вартістю 600 тисяч гривень.

 

«Так вже сталось, що більшу частину часу ветерани проводять саме у госпіталях, тому медичне обладнання повинне допомогти їм у підтримці належного стану здоров’я. Тут медики підтримують фізичний і моральний стан пацієнтів, тому завданням влади є сприяти підтримці з медичного боку. Ми будемо залучати владу і бізнес, і підтримуватимемо саме той бізнес, який буде соціальним», - наголосив Василь Горбаль.

 

Зазначимо, що щороку через Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих ім. Ю.Липи проходить 15-16 тисяч пацієнтів.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ