Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Василь Вірастюк привіз до Львова учасників мотопробігу «БайКрай»

Сьогодні, 18 липня, міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з учасниками мотопробігу «БайКрай». Зустріч відбулась 0 10:30 біля Ратуші.

Міський голова привітав байкерів з прибуттям до Львова і подарував сувеніри на згадку. «Коли вам буде холодно, ви зігрієтесь цією гасовою лампою», - сказав мер. Крім гасової лампи мотоциклісти отримали також наклейки з логотипом Львова.

Мета цього мотопробігу – привернути увагу громадськості і автомобілістів до проблем на дорогах, які виникають у власників двоколісного транспорту. «Дуже приємно, що є така ініціатива, що ви дбаєте про безпеку на дорогах», - наголосив Андрій Садовий, звертаючись до учасників мотопробігу.

Серед мотоциклістів, що приїхали до Львова, є найсильніша людина світу Василь Вірастюк, найвідоміший байкер України Ашот «Сальвадор» Арушанов, начальник департаменту з питань транспорту та безпеки на автошляхах України при Головному управлінні української служби порятунку Олександр Корнійчук

«Кожного дня ми, кияни, стикаємось з порушенням прав мотоциклістів на дорогах. Нам потрібна впевненість, що вечором повернемось додому. Тому, звертаємося до всіх – помічайте мотоциклістів на дорогах. Два колеса – це не половина відповідальності», - звернулися до українців мотоциклісти.

Як повідомив Василь Вірастюк, сьогодні байкери поїдуть до Ужгорода, заночують в Буковелі, а завтра вирушать маршрутом Івано-Франківськ – Чернівці – Хмельницький. А до Львова вони приїхали з Тернополя.

Нагадаємо, кожні 16 хвилин в Україні відбувається ДТП, а кожні дві години гине людина. В середньому за добу в ДТП гине 9 і отримує травми різного ступеня тяжкості понад 70 осіб. В Україні відносна кількість загиблих в ДТП до 10 разів більша, ніж в країнах ЄС, США.

Фото - Михайло Дашкович, прес-служба ЛМР

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ