Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

З 25 травня на стадіоні у Львові в першу зміну працюватиме 400 робітників

З наступного тижня на Львівському стадіоні до Євро-2012 розпочнуть роботи над будівництвом другого ярусу споруди на північній, південній та східній сторонах. Одночасно на першиму ярусі розпочнуться роботи із встановлення посадових рядів. Про це сьогодні, 13 травня, під час брифінгу на будівельному майданчику стадіону розповів заступник директора ДП «Дирекція з будівництва стадіону до Євро-2012 у Львові» Роман Черкес.

 

Ці роботи вестимуться паралельно із завершенням першого ярусу на окремих ділянках. За словами Романа Черкеса, таким чином до 20 травня можна буде наздогнати графік будівництва стадіону.

 

Також з 15 травня на будівельному майданчику стадіону збільшать число працівників:  в першу зміну працюватиме 200 осіб, а в другу 100. Водночас міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що з 25 травня на стадіоні в першу зміну працюватиме 400 робітників. Як зауважив директор генпідрядної організації з будівництва стадіону «Альткомкиївбуд»  Василь Огородник, більша частина робітників – мешканці Львівської області.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ