Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У США порахували таємне багатство Путіна

Російський правитель Володимир Путін вустами свого прес-секретаря Дмитра Пєскова, якого росіяни називають «піскарем», зажадав від США пояснень з приводу звинувачень його в корупції. Нагадаємо, кілька днів тому у фільмі "Таємні багатства Путіна", що показала корпорація Бі-Бі-Сі, офіційний представник Мінфіну США Адам Шубін заявив, що американська влада "довгі-довгі роки" знає, яким корупціонером є нинішній господар Кремля.

"Ми бачили, як він (Путін. - Автор.) збагачує своїх друзів, своїх близьких союзників і виключає тих, хто не належить до його друзів і не займає державні посади. Чим то йдеться про енергетичне багатство Росії, чи то про інші державні контракти - він перенаправляє все це тим, хто, як він думає, буде служити йому, і відсторонює тих, щодо кого сумнівається. Для мене це корупція", - був відвертим перед кінокамерою американський чиновник.

Спочатку здавалося, що обвинувальний пасаж Шубіна - його особиста ініціатива. Однак минулого четверга Білий дім розповсюдив заяву про те, що слова представника Мінфіну відображають офіційну точку зору американської влади. У Кремлі розцінили, что ця заява «обурлива і образлива». «Піскар» впевнений, що останні події вказують на те, що в США почалася підготовка до російської виборчої кампанії. Це пояснення з того роду, про що пишуть російські «ватники» в соцмережах. А пишуть вони про те, що нібито за наказом президента Обами російський Кремль знизив зарплати, пенсії та допомоги. Ще вони часто пишуть, що Обама зіпсував всі дороги в Росії, населив її дурнями, і взагалі, він споює росіян і засмічує їхні мізки кремлівською пропагандою.

З «ватниками» все ясно – це такі не зовсім осудні люди, що стали такими в результаті переглядів російського ТБ. Але Пєсков начебто не дурна людина. А міркує у стилі такого ж «зомбі». « Кампанія очорнення почалася. У наявності також активне використання теми Путіна у внутрішньополітичній електоральної грі в самих США. Там всі наввипередки критикують Путіна і буквально змагаються в тому, хто це зробить відчайдушніше», - заявив прес-секретарь.

Ніби американцям більше нічим зайнятися, як вишукувати причини для критики Путіна і його режиму. І сидять вони, бідолахи, на «призьбах» у Вашингтоні, Нью-Йорку, Лос-Анджелесі та інших своїх «селах» і пліткують про Путіна, миють йому кістки. Бідолахи, ах, бідолахи!..

Але забудемо про брехливого «піскаря». Набагато важливіше зрозуміти, що протистояння цивілізованого світу з терористом № 1, яким став Путін, вступає у вирішальну фазу. Найвагоміше слово тут повинні сказати саме Сполучені Штати. Адже вони, виходить, давно вже знали, яким затятим корупціонером є нинішній господар Кремля. США знали все! Але нічого не робили. І, звичайно, це вже саме по собі розв'язувало руки Путіну.

А великі гроші зводять таких пихатих і дріб’язкових людей, як Путін, з розуму. Саме величезні гроші, безконтрольність і безкарність перетворили його в палія війни та терориста номер один у світі.

Нині ж Заходу на чолі з США належить виправити цю помилку. І, судячи з того, що Путіна почали звинувачувати в корупції і заговорили про його причетність до вбивства екс-працівника російських спецслужб Олександра Литвиненка, про що раніше заявив суд у Лондоні, лідери західного суспільства сповнені рішучості задушити кремлівську гадюку. Побажаємо їм наполегливості та талану!

Олександр Косвінцев.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ