Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З понеділка у Львові прогнозують мокрий сніг

За інформацією Львівського обласного центру з гідрометеорології, 25 листопада прогнозують дощ з мокрим снігом за температури повітря впродовж доби від 3º морозу до 2º тепла. 26 листопада - часом сніг та мокрий сніг, температура вночі 2 – 7º морозу, вдень 0 – 5º морозу. Відтак, Львівська міська рада звертається із проханням до усіх мешканців міста бути обережними, одягатись тепло, щоб не допустити переохолодження, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Звертаємося до водіїв транспортних засобів, хто цього ще не зробив, поміняти гуму на зимову, на дорогах обирати помірну швидкість та користуватися освітлювальними приладами. Необхідно наголосити і на основних правилах поведінки водіїв при виникненні дорожніх заторів. Не можна займати зустрічну смугу руху, адже ви можете просто не розминутися із зустрічним транспортом, а це створить додаткові перешкоди», - наголосив керівник управління надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення мерії Віктор Іваніцький.

Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, комунальні служби міста та снігоприбиральна техніка готові.

«Техніка готова, піскосуміш є. З тої техніки, що ми додатково закупили, а це більше 30 одиниць, отримали меншу частину. Бо через казначейство не можемо проплатити кошти. Думаю, цю проблему ми вирішимо. До зими місто готове – всі мережі, і тепло-, і водопостачання, прибиральна техніка.

Звичайно, якщо будуть неочікувані снігопади чи форс-мажори, буду просити громадян, щоб люди обмежували рух приватного транспорту, щоб не заставляли вулиці машинами, бо їх треба прибирати. Активно будуть працювати евакуатори. Будемо реагувати, залежно від ситуації. В цілому, якихось надзвичайних ситуацій не бачу», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання звертатись на гарячу лінію міста за коротким номером 15-80, або 297-5-911.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ