Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Львів’ян просять не втілювати 9 травня кремлівський сценарій

«Правий» сектор Львівщини закликає мешканців 27 квітня а також 1 та 9 травня не піддаватися на провокації, які можуть влаштувати у Львові прокремлівські сили. Про це йдеться у зверненні Артема Луцака, лідера «Правого сектора» на Львівщині.

Подаємо звернення повністю:

«Громадо!

Львів завше активно реагував на комуністичні подразники. Для нас 1 та 9 травня були, є і будуть тестом на стриманість та зваженість. І, будемо відвертими, не завше нам вдавалось його пройти. У мирний час не бракувало провокаторів, а нині – коли кремлівська нечисть лізе на Україну зі всіх щілин, це питання стає вдесятеро актуальнішим.

Активісти «Правого сектора» закликають львів’ян бути особливо обачними та поміркованими. Комуністична риторика, комуністичні прапори та вимпели стали символом пережитку минулого. Не варто підігрувати кремлівським сценаріям та давати брехливим російським журналістам шанс на «хорошу картинку».

Ми розуміємо, що у Львові не бракує гарячих голів, готових палити, трощити та розганяти комуністичні збіговиська та їх атрибути. Однак, мусимо пам’ятати – окупант від нас цього і чекає!

Ми координуємо наші дії з СБУ та МВС. Актив правого сектору буде брати участь у певних узгоджених із правоохоронцями заходах задля попередження безладів, провокацій, сутичок у місті як 27 квітня, під час відзначення роковин створення дивізії «Галичина», так і 1 та 9 травня.

Ми звертаємось до громадських організацій та просто небайдужих людей із закликом долучатись та разом протидіяти провокаторам та кремлівській агентурі».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ