Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Луганщині терористи почали насильницьку мобілізацію чоловіків віком від 18 до 50 років, - Снєгирьов

Попри фінансову підтримку з боку Росії та «сім’ї» екс-президента України Віктора Януковича представники терористичної організації, самопроголошеної «Луганської народної республіки» відчувають великий брак у живій силі. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук написав активіст з Луганська, співголова Громадської ініціативи «Права Справа» Дмитро Снєгирьов.

Тих, хто бажав би записуватися до лав ЛНР добровільно, щодня стає все менше. Нестачу добровольців вони вирішили компенсувати шляхом насильницької мобілізації. Сьогодні вони вирішили провести насильницьку мобілізацію всіх чоловіків віком від 18 до 50 років

Якщо раніше мобілізовували тих, кого виловлювали на вулицях або на вокзалах, то відтепер будуть ходити по домівках. Базою став список усіх чоловіків, який вони знайшли в захопленому обласному військкоматі. Це ті чоловіки, які перебувають на обліку й уже служили або мають служити в армії.

Другим джерелом поповнення загонів бойовиків будуть особи, які зараз перебувають у місцях позбавлення волі. Якщо в колонії є бажаючі воювати, то бойовики вирішують із керівництвом колонії питання про їх видачу. Або імітують втечу, як було в 60-й Слав’яносербській колонії», - написав Дмитро Снєгирьов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ