Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Маленький львів'янин, який віддав свої гроші на бронежилет для солдата, отримав найсучасніший планшет. Фото

Маленький львів'янин Тарас Кротько, який віддав свої заощадження у розмірі 1 300 грн на бронежилет для солдата, сьогодні, 22 серпня, отримав у подарунок найсучасніший планшет. Про це Гал-інфо розповів ведучий радіостанції Андрій Великий, який і започаткував флеш-моб по збору коштів на бронежилети від слухачів "Львівської Хвилі".

Нагадаємо, що учора, 21 серпня, на радіо "Львівська Хвиля" зі своїм татом та молодшим братиком прийшов 10-річний львів'янин Тарас Кротько. Він збирав гроші для того, щоб придбати собі планшет, але вирішив віддати їх на бронежилет для солдата.

10-річний Тарас Кротько.

Тарас попросив передати солдату листа.

Вже сьогодні, завдяки партнерам найпопулярнішого у Львові радіо "Львівська Хвиля" Тарас Кротько отримав у подарунок найсучасніший планшет.

Гаджет для хлопчика передали відомі радіоведучі "Львівської Хвилі" Андрій Великий та Влодко Лучишин.

"Він сказав те, що нас дуже зворушило. Сказав, що якщо не буде України, то і планшет йому не потрібен і наголосив, що для солдата бронежилет важливіше, чим планшет для нього. Після мого повідомлення на Фейсбуці ця історії набула шаленого розголосу. Тарас став мегавідомим, про нього пишуть і знімають сюжети, а він каже, що цього не любить. Він пояснив, що планшет йому був потрібен не для ігор, а для того, щоб читати книжки, адже ранець і так важкий. Він сказав, що ми можемо тільки своїми скарбничками допомогти солдатам", - розповів Андрій Великий.

Фото з Фейсбуку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ