Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Колодій хоче створити єдиний центр отримання і розподілу допомоги військовим у зоні АТО

Голова Львівської обласної ради Петро Колодій переконаний, що в нашій області має діяти єдиний центр надання допомоги військовослужбовцям, які нині знаходяться в зоні антитерористичної операції. Про це очільник обласної ради заявив сьогодні, 27 серпня, під час засідання Президії Львівської обласної ради, повідомила прес-служба Львівської облради.

За словами Петра Колодія, нині по всій області є багато волонтерів – людей та організацій, які готові та надають допомогу військовим. Одначе, чіткої організації процесу – куди і кому потрібна першочергова допомога – наразі не має.

«Сьогодні у місті можна спостерігати ситуацію, коли багато людей ходять зі скриньками, збираючи гроші на потреби війська. Але ж насправді невідомо, куди в результаті доходять ці кошти. Пропоную, щоби на базі Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного було організовано склад зі збору такої допомоги. Саме військові є тими особами, хто першим зможе довідуватися, кому потрібна допомога та куди її слід скеровувати.

Разом з тим, нині спостерігається ситуація, що деякі військові підрозділи, що несуть службу на сході держави, отримують допомогу вдосталь, інші ж – не можуть попити навіть води. Власне через це, вважаю, створення єдиного центру збору допомоги та рівномірного її розподілу – на часі», – сказав Петро Колодій.   

Позитивно оцінили пропозицію щодо створення такого центру депутати обласної ради – члени Президії. Відтак, було вирішено, щоби вказане питання внести до порядку денного та розглянути на черговому засіданні сесії Львівської обласної ради. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ