Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники будують "Стіну" активним темпом

Інтернет видання «Капітал» в матеріалі, присвяченому виконанню плану інженерного облаштування українсько-російського кордону під назвою «Стіна» перекрутив коментар помічника Голови Держприкордонслужби Сергія Астахова про те, що нібито проект «Стіна» відкладений. Повідомили в Держприкордонслужбі.

"Повідомляємо, що  загальнонаціональний проект «Стіна» виконується на визначених планом ділянках державного кордону в межах Чернігівської, Сумської, Харківської областей. З метою вдосконалення цього масштабного проекту по ходу виконання  робіт іншими заінтересованими міністерствами і відомствами були внесені певні корективи, які зараз узгоджуються з співвиконавцями. 

Також новим головним виконавцем замість Міністерства інфраструктури визначено Державну прикордонну службу України, яка ще з травня  виконує  безпрецедентні інженерно-технічні роботи щодо захисту українсько-російського кордону. Звертаємо увагу, що ці роботи є складовою частиною проекту «Стіна» і успішно реалізуються. Після того, як будуть додатково залучені ресурси інших взаємодіючих відомств та місцевих державних адміністрацій роботи будуть значно прискорено", - сказано у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ