Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Третина виборців ще не визначилась за кого голосуватимуть в неділю, - Соломія Саврук

Сьогодні,22 жовтня, Львівська обласна громадська організація «Комітет виборців України», громадський рух ЧЕСНО, громадський сектор Майдану Львова провели прес-конференції, на якій прозвітували про перебіг виборчої кампанії на Львівщині та зауважили, що значна кількість виборців не знають за кого голосувати.

Соломія Саврук, виконавчий директор ЛОГО КВУ, розказала, що під час кампанії було зафіксовано низку порушень. Основні серед них – ненадання проміжних фінансових звітів, факти нищення передвиборчої агітації, багато агітації «проти» кандидатів.

«На цих виборах зареєстрована значно менша кількість випадків підкупу виборців. Найбільше порушень зафіксовано на округах Львова (115, 116, 117, 118). З обласних округів найбільш проблемним вважається ОВО № 119, де основні проблеми –зосередженні в роботі окружної комісії.В ОВО № 122зафіксовані факти умисногонищення виборчої реклами кандидата від партії «Блок Петра Порошенка», - прокоментувала вона.

Щодо результатів виборів, то Соломія Саврук зауважила, що важко давати якісь прогнози. «Третина виборців Львівщини ще не знають за кого голосувати. У суспільстві була потреба в нових обличчях і нині ми їх отримали. Виборці елементарно розгубились – голосувати за знайомих осіб чи повністю довіритись тим, хто себе у ролі депутатів ще не проявив», - додала Соломія Саврук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ