Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Німецько-українська академія доброго врядування та підвищення компетентності в Європі», - проект для Львова

Про реалізацію проекту «Німецько-української академії доброго врядування та підвищення компетентності в Європі» говорили сьогодні, 20 листопада, під час зустрічі т.в.о. голови облдержадміністрації Юрія Турянського із директором Європейської Академії Берліну (ФРН) Екартом Штратеншультом. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За дорученням Міністерства закордонних справ Німеччини Європейська Академія Берліну проводить семінари для українських службовців органів державної влади та місцевого самоврядування з метою сприяння обміну новітнім досвідом та підтримки України у трансформаційних процесах. Впродовж 2015 року заплановано кільки 5-тижневих семінарів для держслужбовців.

За словами Екарта Штратеншульта, німецький уряд намагається підтримати Україну у різних сферах. “Ці семінари є лише одним з камінчиків у мозаїці нашої підтримки України на шляху до змін”,- сказав директор Європейської Академії Берліну.

Очільник Львівщини зазначив, що практичні знання, отримані державними службовцями, які братимуть участь у цьому проекті, будуть застосовані для більш ефективного реформування всієї системи державного управління.

“Ми високо цінуємо ініціативу Європейської Академії Берліну щодо реалізації проекту «Німецько-української академії доброго врядування та підвищення компетентності в Європі», яка має на меті підтримку кадрів в обласній державній адміністрації, котрі є орієнтованими на реформи”,- сказав очільник області. Юрій Турянський висловив впевненість, що цей проект, спрямований на розвиток громадянського суспільства та покращення функціювання органів державної влади в Україні буде успішно реалізовано. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ