Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Політика  |  Cуспільство

«Боюсь, що для теперішніх дітей на Донбасі Гіркін, Безлер і Стрелков стануть легендами», – Павло Мєзерін

«Україна вже ніколи не встановить повноцінний контроль над Донбасом. Вірус «ДНР-ЛНР» надто глибоко проник в уми місцевих мешканців», – поділився із «Гал-Інфо» своїм баченням ситуації на Донбасі російський політолог Павло Мєзерін.

На думку експерта, навіть якщо Путін через труднощі в економіцідозволить Києву наступного року відновити частину контролю, це все одно буде перемогою Путіна. Україна отримає цілком зруйнований регіон зі знищеною економікою, населення якого вражене вірусом сепаратизму. Політолог порівняв наявний стан справ із фразою Мюллера у кінострічці «17 миттєвостей весни»: «Нинішнє покоління ніколи не пробачить нам бомбардувань, але для наступного покоління ми станемо легендою».

«Боюсь, що для теперішніх дітей на Донбасі легендами стануть Гіркін, Безлер і Стрелков», – висловив жаль політолог.

Павєл Мєзерін зауважив, що найкращі ліки від сепаратизму – це високий рівень життя. «Але я слабко собі уявляю, як його можна забезпечити у сьогоднішньому Донбасі на тлі перманентних капостей Москви, на тлі шаленої пропаганди та дезінформації, на тлі руйнацій, яких зазнав регіон», – підсумував російський політолог.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ