Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Раді знову бійка і знову перерва

Верховна Рада не змогла вчасно почати роботу вечірнього засідання. Спікер Володимир Гройсман оголосив перерву на 30 хвилин через депутатів, які знову побилися в залі парламенту.

Зокрема, у бійці брав активну участь лідер Радикальної партії Олег Ляшко, якого Гройсман, після оголошення перерви покликав до себе словами «Іди сюди». У бійці брали участь і інші депутати з Радикальної партії, а також із групи "Воля народу".

Як передає кореспондент УНІАН, перед сутичкою лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко підійшов до керівника групи “Воля народу” Ігоря Єремеєва з наполяганням, щоб із сесійної зали був виведений Сергій Мельничук, який пройшов до парламенту за списком Радикальної партії, але був виключений із фракції, а сьогодні увійшов до групи “Воля народу”.

Нагадаємо, раніше у Верховній Раді сталася бійка між народними депутатами Олегом Ляшком і Сергієм Мельничуком. У зв'язку з чим ранкове засідання було достроково закрито. У цій бійці також взяли участь депутати від Радикальної партії. Представники інших фракцій намагалися їх розборонити.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ