Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

У Польщі відбувається засідання ХІІ Міжурядової Координаційної ради

Сьогодні, 31 березня, у місті Ряшів Підкарпатського воєводства Польщі розпочала роботу ХІІ Міжурядова Координаційна рада України та Республіки Польща з питань міжрегіонального співробітництва (МКРМС), повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Участь у заході бере голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, який представляє Львівщину у Комісії з питань транскордонної співпраці. 

Як співголова Комісії з питань транскордонної співпраці Олег Синютка разом із воєводою Підкарпатським Малґожатою Хомич-Шмигельською затвердять спільний план діяльності на 2015 рік. 

Окремим пунктом учасники Координаційної ради обговорять можливості поліпшення прикордонної інфраструктури та під’їзних доріг до пунктів пропуску на Львівщині. Під час засідання МКРМС сторони також обговорять питання співпраці польських інституцій з органами місцевого самоврядування в Україні.

Українську делегацію очолює заступник міністра регіонального розвитку В’ячеслав Негода, польську – Пьотр Стаханьчик, заступник Державного секретаря Міністерства внутрішніх справ Республіки Польща. 

Нагадаємо, що минулого тижня, 23 березня, у приміщенні Львівської облдержадміністрації відбулося засідання Комісії з питань транскордонного співробітництва українсько-польської МКРМС. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ