Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Місто знайшло земельну ділянку для будівництва житла воїнам АТО

У Львові журналістам показали ділянку на вул. Під Голоском, де планують побудувати багатоквартирні будинки для воїнів АТО. Голосування про затвердження ділянки (у Львівській міській раді) відбудеться в четвер, 23 квітня.

"Проекту ще немає, бо за процедурою він розробляється після оформлення документів на земельну ділянку. Ділянка становить більше як 0,6 га. Тобто, тут можна закласти будівництво великого будинку. Йдеться про близько 400 квартир", - розповів Сергій Коровайник, начальник управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин ЛМР.

За словами чиновників міської ради, це досить перспективний район, де протягом найближчих 10 років може постати повноцінний спальний мікрорайон з власними дитячими садками, школами та поліклінікою. Наразі ж йдеться про виділення земельної ділянки під будівництво десятиповерхового будинку.

На сьогодні тут проводяться підготовчі роботи з очищення земельної ділянки від сміття та самосію. "Тут був пустир, часткового було самозахоплення ділянок мешканцями довколишніх будинків під городи", - зазначив Сергій Коровайник.

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ