Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У травні за субсидіями звернулися понад 31 тисяча львів'ян

Зважаючи на великий обсяг роботи, необхідний для опрацювання звернень (отримання відомостей від організацій-надавачів послуг, житлово-експлуатаційних організацій, Державної фіскальної служби, Пенсійного фонду України), звернення може бути опрацьоване у червні, але субсидія буде призначена, починаючи з травня місяця.

За призначенням державної житлової субсидії за новими спрощеними умовами, які впроваджені з 1 травня 2015 року, до відділів управління соціального захисту Львівської міської ради звернулось понад 31 тисяча заявників. У зв’язку з цим, управління соціального захисту роз’яснює, що, зважаючи на великий обсяг роботи, необхідний для опрацювання звернень (отримання відомостей від організацій-надавачів послуг, житлово-експлуатаційних організацій, Державної фіскальної служби, Пенсійного фонду України), звернення може бути опрацьоване у червні, але субсидія буде призначена, починаючи з травня місяця.

Умови надання субсидій значно спрощені, а саме: подача лише двох документів – заяви та декларації; скорочена форма заяви та декларації (лише одна сторінка кожна); термін дії субсидії – 12 місяців; автоматичне подовження нарахування субсидій на наступний термін. При оформленні субсидії зняті обмеження щодо майнового стану (окрім одноразової покупки на понад 50 тисяч гривень), щодо наявності у складі домогосподарства осіб працездатного віку, які не працюють, не навчаються і не перебувають на обліку як безробітні, щодо здачі в найм житлового приміщення особами, які оформлюють субсидію.

Прийом громадян у «Єдиних приймальнях» районних відділів соціального захисту проводиться: понеділок – з 13-ї до 19-ї; вівторок-четвер – з 8-ї до 19-ї; п’ятниця – з 9-ї до 14-ї. Записатись на прийом в «Єдину приймальню» в режимі он-лайн та дізнатись більше інформації про різні види допомог можна на сайті «Львів соціальний»: http://social.lviv.ua.

Контакти відділів соціального захисту районів міста Львова:

Галицький (вул. Ф. Ліста, 5): тел.: 261-44-50;

Личаківський (вул. Театральна, 10): тел.: 235-71-62;

Залізничний (вул. І. Виговського, 34): тел.: 295-82-28;

Франківський (вул. Генерала Т. Чупринки, 85): тел.: 237-50-81 ;

Шевченківський (вул. В. Липинського, 11): тел.: 252-28-40;

Сихівський (просп. Червоної Калини, 66): тел.: 254-64-80.

Про це повідомили сьогодні, 29 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

dailylviv.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ