Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Писарчук закликає львів’ян молитися за чесні вибори

Народний депутат України, кандидат на посаду міського голови Львова Петро Писарчук закликає усіх львів’ян, а також осіб, що балотуються в органи місцевого самоврядування на Львівщині, у неділю, 24 жовтня, о 14.00 помолитися за чесні вибори у центрі Львова біля фігури Божої Матері (Марійська площа), а не на політичному віче . Про це повідомила прес-служба народного депутата України Петра писарчука.

На переконання Петра Писарчука, молитися потрібно у храмах, або у відповідних, вмотивовано духовних, місцях. Якщо ж мешканців міста скликають на спільний молебень усіх конфесій, то його необхідно проводити поруч із культовими фігурами чи хрестами, а не в місцях проведення політичних віче. Оскільки поруч із фігурою Божої Матері у Львові здавна відбувалися богослужіння, то саме там доцільно просити у Бога допомоги та благословення напередодні виборів, - вважає народний депутат.

При цьому Петро Писарчук закликає усі політичні сили Львова та області не перетворювати молитву до Бога на політичне шоу, а тому не приносити з собою на молебень партійну символіку та агітаційні матеріали «за» чи «проти» певних кандидатів та політичних сил.

«Спільна молитва має об’єднувати людей. Не можна допускати, щоб з допомогою Церкви між львів’янами сіяли агресію та взаємні звинувачення. Тому закликаю усіх прийти на молебень до фігури Божої Матері і не піддаватися на політичні спекуляції. Допомога Господа напередодні виборів дуже потрібна львів’янам і тим людям, що балотуються. Саме молитва має нас усіх об’єднати у прагненні до чесних виборів та зняти протиріччя, які існують між опонентами», - наголошує Петро Писарчук.

Нагадаємо, виконавчі органи Львівської міської ради закликали львів’ян прийти у неділю, 24 жовтня, о 14.00  на молебень біля пам’ятника Тарасові Шевченку у Львові. Проте у цей же час у цьому ж місці заплановано проведення концерту за участю Віталія Кличка. Окрім цього, на 14.00  біля пам’ятника Шевченку заанонсовано проведення політичного віче. Відтак, схоже, молебень львів’ян буде перетворений у політичне шоу. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ