Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

"Свобода" відповіла Садовому: дорікнули бездипломним Огурою та корупціонером Климковичем

Сьогодні, 26 жовтня, у Львівській міській раді ВО «Свобода» дало офіційну відповідь міському голові Львова щодо його звернення до львів’ян та висловило позицію фракції щодо невиконання ухвали Львівської міськради про скасування тарифів на комунальні послуги. Позицію фракції на прес-конференції озвучив заступник голови фракцiї ВО «Свобода» у Львівській міській раді Юрiй Михальчишин.

«Подолання депутатами Львiвської мiської ради вето мiського голови на зниження тарифiв на житловокомунальнi послуги на 30% спричинило неадекватку реакцiю — iнформацiйну iстерику та прихований саботаж й шкiдництво з боку команди міського голови Львова Андрія Садового.

Риторика про “стабiльнiсть, яку хочуть зруйнувати”, “свiдомий процес руйнацiї», «партійні iгрища», апелювання до мiфiчних зловорожих сил, якi начебто стоять за процесами прямого народовладдя, до болю нагадують офiцiозну пропаганду бiло-блакитної влади в Києвi. А кримiнально карнi вказiвки директорам ЛКП припинити вивезення твердих побутових вiдходiв змушують задуматись про психiчний стан виконанчих органiв мiської ради.

Сублiмацiя власної неспроможкостi керувати мiстом провокує голослiвнi звинувачення у бiк обранцiв львiв’ян, якi за рiк часу припинили грабiжницьку приватизацiю в мiстi, запровадили елементи народовладдя та зламали стереотипи про природу влади. Пряме народовладдя, яке впровадила “Свобода”, покiнчило з дiяльнiстю закритого клубу, у який перетворили мiську раду, де керують бюрократи та бізнесмени.

Боротися проти волевиявлення громади, законностi та здорового глузду нагнiтанням медiйноi істерi, прокурорськими протестами та неприхованим шкiдництвом — це шлях у небуття. Багаторiчне паразитування на оспiвуванi туристичної привабливостi Львова та симуляцiйна активнiсть навколо освоєния коштiв з пiдготовки до Євро-2012 не можуть прикрити структурнi провали команди Андрiя Садового за 6 рокiв керування мiстом.

Фальсифiкацiя та профанацiя громадського обговорення тарифiв — це кульмiнацiя непрофесiйного управлiння мiстом, як приватною фiрмою, що належить закритому клубу нiким не обраних бюрократiв i бiзнесменiв.

Команда, у якiй освiтою майже мiльйонного мiста керував самозванець без диплома, а приватизацiєю майна громади — бюрократ, що був визнаний корупцiонером у судовому порядку — не має права легiтимно i представляти позицiю львiв’ян.

ВО “Свобода” має намiр впроваджувати чiтку та послiдовку стратегiю вiдновлення законностi та встановлення соцiальної справедливостi в мiстi. Першочерговими кроками, якi реалiзує фракцiя у Львiвськiй мiськiй радi, задля досягнення цiєї мети стануть:

1. Включення в порядок денний сесiї ЛМР питання про нову структуру органiв мiської ради;

2. Обрання заступникiв мiського голови;

3. Формування виконавчого комiтету мiської ради;

4. Затвердження юридично коректних, економiчно обгрунтованих, схвалених громадою тарифiв на комунальнi послуги», - йдеться у заяві.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ