Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Анна Музичук здобула «срібло» Інтеліади-2017 в баскських шахах

Українські гросмейстери Антон Коробов і випускниця Львівського державного університету фізичної культури Анна Музичук стали срібними призерами Всесвітніх інтелектуальних ігор – 2017, які сьогодні, 15-го грудня, завершилися в місті Хуайань (Китай).

У жінок в турнірі з баскських шахів перемогла китаянка Чжао Сюе, в активі якої 7,5 очка з 10-ти можливих. Друге місце у нашої Анни Музичук (6,5). Харків’янка Анна Ушеніна (5) завершила турнір на шостій позиції, а ще одна випускниця нашого вишу, екс-чемпіонка світу Марія Музичук (4,5) – на восьмій.

Нагадаємо, що Анна і Марія Музичук стали призерами Інтеліади-2017 у рапіді (швидкі шахи), завоювавши срібну та бронзову медалі відповідно, поступившись лише екс-чемпіонці світу Антоанеті Стефановій з Болгарії.

У турнірі чоловіків з баскських шахів українець Антон Коробов набрав 6,5 очка з 10 можливих, поступившись першим місцем росіянину Олександру Грищуку лише по результату особистих зустрічей (0,5:1,5). Виступав у турнірі й легенда вітчизняних шахів, випускник ЛДУФК Василь Іванчук, який з двома очками посів 11-е місце.

Додамо, що загалом у Всесвітніх інтелектуальних іграх – 2017, загальний призовий фонд яких становив 900 тисяч євро, взяли участь понад 130 спортсменів, які змагалися в шахах, шашках, го, сянці (китайські шахи) і бриджі.

ЛДУФК

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ