Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Асоціація футзалу Львівщини проведе два ветеранські та дитячий турніри

У четвер, 24 серпня, у День святкування 26-ої річниці Незалежності України, Асоціація футзалу Львівщини (президент Мирослав Хом’як) проведе два ветеранські турніри – у Львові та Великому Дорошеві.

У Львові на відкритому майданчику спорткомплексу «Медик» (вул. Горбачевського, 24) відбудеться відкрита першість Львівщини з футзалу серед ветеранів 55 років і старших. За словами Володимира Холявінського, заступника голови комітету ветеранського футзалу АФЛ, участь у турнірі візьмуть п’ять команд: «Енергія» (Львів), ТВД (Львів), «Клепарів» (Львів), збірна Миколаївського району та збірна Дрогобича. Відкриття турніру заплановане на 11:00, а нагородження переможців та призерів - о 13:30.

Спортивне свято у День Незалежності продовжиться у селі Великий Дорошів, що поблизу Львова. Там гратимуть не тільки у футзал, а ще й змагатимуться у волейболі. Футзальні змагання відбудуться на футбольному полі, яке розділять на дві половини за футзальними розмірами. На одній гратимуть ветерани старші 35 років, а на іншій – діти 2002 та 2004 року народження. У змаганнях дітей візьмуть участь команди з сіл Мацошина, Малих Підлісок, Великого Дорошева та Куликова. У змаганнях ветеранів визначатимуть сильнішого команди сіл Великого Дорошева, Зашкова, Зарудців та Добросина. Велика ймовірність того, що свою майстерність на футзальних майданчиках продемонструють і ветерани АТО.

У змаганнях з волейболу на відкритому майданчику візьмуть участь команди Куликова, Великого Дорошева, Зашкова та Дублян. Футзально-волейбольне свято у Великому Дорошева розпочнеться о 14:00. Переможці та призери усіх турнірів будуть нагородженні цінними подарунками, кубками, грамотами та медалями. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ