Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Чемпіонів Паралімпійських ігор визнали кращими спортсменами Львівщини у вересні

Традиційне щомісячне голосування членів колегії управління фізичної культури і спорту Львівської обласної державної адміністрації та членів виконкому відділення НОК України у Львівській області за найкращого спортсмена місяця виявилося нетиповим і свого роду винятковим, оскільки вперше у такому форматі були розглянуті й кандидатури представників інвалідного спорту Львівщини.

Відтак найкращими спортсменами Львівщини за підсумками спортивного вересня стали відразу троє переможців XV літніх Паралімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро – представники фехтування на візках Антон Дацко (тренери Світлана Колеснікова) та Андрій Демчук (тренери Світлана Колеснікова, Віктор Нікулін) і представник настільного тенісу Віктор Дідух (тренер Олександр Дідух).

33-річний Антон Дацко з Буська та 29-річнийв львів’янин Андрій Демчук в особистому заліку вибороли «золоті» медалі цих Ігор у фехтуванні на візках на шаблі серед спортсменів з порушення опорно-рухового апарату. А 29-річний спортсмен Віктор Дідух з с. Мармузовичі (колишня назва Андріївка) Буського району здобув перемогу в командних змаганнях разом з партнерами по параліміпйській збірній команді України Максимом Ніколенком та Михайлом Поповим (Запорізька область) серед тенісистів з порушеннями опорно-рухового апарату.

Незабаром відбудеться урочисте відзначення найкращих спортсменів Львівщини за підсумками спортивного вересня 2016 року та їхніх тренерів. 

Sport-oda.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ