Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Львові внесли зміни у фінансування програми підтримки учасників АТО

Учора, 31 березня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати внесли зміни до Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців Львова. «За» таке рішення проголосувало 52 депутати, повідомив кореспондент Гал-інфо.

Як йдеться в пояснювальній записці, беручи до уваги  задекларовані пункти програми та ухвалу про бюджет Львова виникає необхідність внести зміни до видатків на фінансування Комплексної програми.

Зокрема на надання допомоги у забезпеченні учасників АТО матеріально-технічними засобами, іншими необхідними матеріалами передбачено 6 749,9 тис грн. Забезпечення поховання загиблих учасників АТО та здійснення оплати за проведення генетичної експертизи ДНК - 448,5 тис грн. Забезпечення транспортних витрат, пов’язаних з АТО - 1 401,9 тис грн., Надання матеріальних допомог та пільг - 13 887,4 тис грн.

Необхідна сума видатків на фінансування у 2014-2016 роках Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців Львова становить 22 487,7 тис грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ