Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Держава оздоровила понад 300 дітей зі Львова

Як повідомили Гал-інфо у департаменті гуманітарної політики Львівської міської ради, з 22 лютого 2017 року послугами оздоровлення та відпочинку за кошти державного та обласного бюджетів скористалися 346 дітей міста Львова.
Зображення з Інтернету

Зокрема, мова йде про:

  • 50 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування;
  • 3 дітей, батьки яких загинули у районі проведення АТО;
  • 102 дітей, батьки яких брали/беруть участь в АТО;
  • 157 дітей з багатодітних сімей та малозабезпечених сімей;
  • 10 дітей-інвалідів;
  • 7 дітей, які числяться на диспансерному обліку;
  • 6  дітей внутрішньо переміщених осіб;
  • 1 дитину, потерпілу від наслідків ЧАЕС;
  • 10 талановитих та обдарованих дітей (переможців міжнародних, всеукраїнських, обласних, міських олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад).

Розподіл путівок, наданих департаментом соціального захисту населення ЛОДА здійснюється у розрізі районів м. Львова відповідно до співвідношення чисельності дітей шкільного віку з урахуванням кількості дітей пільгових категорій.

Для отримання путівки батьки подають в Центр надання адміністративних послуг такі документи: заява на ім’я начальника управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради; копія свідоцтва про народження дитини; копія документа, що підтверджує приналежність дитини до пільгової категорії.

Оздоровлення та відпочинок дітей пільгових категорій здійснюється в порядку черговості надходження заяв у Центр надання адміністративних послуг та відповідно до пріоритетності пільгових категорій.

У першочерговому порядку оздоровлюються діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування; діти, один із батьків яких загинув (пропав безвісти) у районі проведення АТО,  бойових дій чи збройних конфліктів або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних у районі проведення АТО, бойових дій чи збройних конфліктів, а також внаслідок захворювання, одержаного в період участі в АТО; діти, один із батьків яких загинув під час масових акцій громадянського протесту або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних під час масових акцій громадянського протесту; діти, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків; діти з інвалідністю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ