Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для майбутнього скверу Пам’яті Героїв «Небесної Сотні» змінили межі

Депутати Львівської міської ради сьогодні, 25 травня, під час засідання сесії Львівської міської ради внесли зміни до ухвали, яка стосується затвердження переліку та меж скверів Галицького району Львова. Зокрема йдеться про зміни, які стосуються майбутнього скверу Пам’яті Героїв «Небесної Сотні» на вул. М. Кривоноса. «За» проголосувало 40 депутатів, передає кореспондент Гал-інфо.

Відповідно депутати надали дозвіл ЛКП «Зелений Львів» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для збереження та використання скверу на вул. М. Кривоноса:

Площею 0,7455 га за рахунок земель, що не надані у власність або користування, з подальшим переведенням їх до земель рекреаційного призначення.

Площею 0,2010 га у межах червоних ліній за рахунок земель, що не надані у власність або користування, з подальшим переведенням їх до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

Як сказано у пояснювальній записці, при виготовленні проекту відведення земельної ділянки на вул. М. Кривоноса встановлено, що площа, яка використовується сквером становить 0,9465 га , у тому числі 0,2010 га в межах червоних ліній.

В зв’язку з цим управлінням земельних ресурсів підготовлено проект ухвали у частині надання дозволу ЛКП «Зелений Львів» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для збереження та використання скверу на вул. М. Кривоноса площею 0,7455 га та площею 0,2010 га в  межах червоних ліній.                                                                                              

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ