Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Факультет журналістики – найсильніший на «Кубку ректора»

Студенти факультету журналістики стали володарями «Кубка ректора» з футзалу. Престижний турнір, який зібрав 15 команд факультетів ЛНУ імені Івана Франка та одну команду студентського самоврядування, вперше пройшов під егідою Асоціації футзалу Львівщини (президент Мирослав Хом’як). Організаторами турніру також виступили студентський уряд, профком студентів ЛНУ імені Івана Франка та футбольний клуб «Верес».

Четвертий за ліком «Кубок ректора» з футзалу вийшов на новий рівень. Турнір вперше пройшов під егідою Асоціації футзалу Львівщини, а відтак четвертий за ліком турнір став історичним. Нагадаємо, в останні два роки рівних на турнірі не було команді геологічного факультету, а відтак впевнену і закономірну перемогу студентів факультету журналістики можна вважати несподіваною.

Окрім студентів факультету журналістики, до півфіналу також пробилися історики, географи та юристи. У першому півфінальному матчі між собою зустрілися журналісти та історики, а у другому – юристи та географи. Останні буквально вигризли путівку до півфіналу, оскільки на попередній стадії змагань зуміли перемогти лише у серії пенальті.

Якщо у першому півфіналі журналісти не мали проблем з істориками (3:0), то другий півфінал між юристами та географами виглядав значно цікавішим на напруженішим. З рахунком 2:1 перемогли географи і стали другим фіналістом турніру.

У матчі за третє місце юристи впевнено обіграли істориків, а фінал поєдинку став справжньою окрасою змагань. Непросту перемогу з рахунком 3:1 здобула команда факультету журналістики, хоча географи дали достойний бій своєму супернику. Три голи і своєрідний хет-трик у складі команди журналістів зробив Євген Черниш ,а кращим гравцем турніру став Олег Чунис, який зробив величезний вклад у перемогу своєї команди на турнірі.

Варто відзначити, що участь у турнірі взяли не тільки студентів усіх факультетів, а й викладачі франкового університету. Що цікаво, перший удар на турнірі під час його відкриття зробив ректор університету Володимир Мельник.  

З рук президента Асоціації футзалу Львівщини Мирослава Хом’яка, проректора ЛНУ імені Івана Франка, а також віце-президента Асоціації футзалу Львівщини Мар’яна Лозинського, а також керівників народного клубу «Верес» переможці змагань отримали перехідний «Кубок ректора». Пам’ятними медалями було нагороджено срібного та бронзового призера турніру. Окремо організатори нагородили кращих гравців турніру індивідуальними нагородами.

Індивідуальні нагороди:

Кращий бомбардир: Юрій Можаровський (Юридичний факультет)

Кращий воротар: Володимир Михалець (Географічний факультет)

Кращий гравець: Олег Чунис (Факультет журналістики)

Склад команди переможців: Богдан Осяк, Олексій Чиж, Володимир Дидик, Олег Чунис, Євген Черниш, Михайло Бучацький, Андрій Ощудляк, Данило Кіндрись. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ