Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Головою правління АТ «ТАСКОМБАНК» призначений Сергій Тігіпко

12 січня 2016 року Спостережна рада банку ухвалила рішення про призначення головою правління АТ «ТАСКОМБАНК» головного акціонера банку Сергія Тігіпка. Повідомлено на офіційному сайті банку.

Таке рішення є логічною відповіддю на виклики часу з урахуванням ситуації на українському фінансовому ринку та направлене на подальше посилення прозорості структури власності та оптимізацію продажу банківських продуктів.

Володимир Дубєй, який понад п’ять років очолював банк, призначений першим заступником голови правління АТ «ТАСКОМБАНК». Також члени Наглядової ради банку запропонували кандидатуру В. Дубєя на посаду голови Наглядової ради АТ «ТАСКОМБАНК».

Нагадаємо, що з квітня 2015 року Сергій Тігіпко очолював Наглядову раду АТ «ТАСКОМБАНК».

Довідка:

АТ «ТАСКОМБАНК», заснований у 1989 році, є одним із найстаріших комерційних банків України. Банк надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам. У 2004 році банк приєднався до Групи «ТАС», яка є однією з найбільших інвестиційно-фінансових груп країни. 
Регулятивний капітал банку станом на 11.01.16 р. склав 607 млн гривень. Кредитний рейтинг, встановлений національним рейтинговим агентством, підтверджено на рівні uaA-(прогноз стабільний). За результатами діяльності дев'яти місяців 2015 року чистий прибуток Банку склав 15,9 млн гривень. За минулий 2015 рік банк відкрив 37 нових універсальних відділень по всій Україні, увійшовши у ТОП-10 банків за Рейтингом надійності депозитів та у ТОП-5 кращих банків з обслуговуванняі корпоративних клієнтів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ