Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Кажани» припиняють ігри в Кубку ЄКВ

Вчора, 20 грудня, у Сербії завершився матч-відповідь 116 фіналу Кубку ЄКВ за участю львівської волейбольної команди «Барком-Кажани» та місцевого клубу «Войводина».

Попри наполегливу боротьбу, «кажанам» не вдалось здолати сербську команду: рахунок матчу 3:1 на користь «Войводини» (25:22, 22:25, 32:30, 25:16). Тож львів’яни залишають матчі ЄКВ до нового сезону.

Другий рік поспіль «Войводина» не дає нашій команді потрапити у наступний тур єврокубку.

У першому сеті підопічні Угіса Крастіньша допускають кілька тактичних помилок, поплатившись за це поразкою – 25:22. У другому сеті «кажани» виходять на майданик значно зібраніші. Владислав Діденко, Євген Кісілюк  та Олександр Гладенко  активно утримують позиції – п’ять забитих очок поспіль і перемога за львівською командою – 22:25.

Третій сет чи не найнапруженіший. «Кажани» вдало стартують, але команді не вдається втримати позиції. Серби вириваються вперед. Далі масла у вогонь підливають «кажани», адже після кількох вдалих прийомів і атак – ідуть з суперником нога в ногу. Проте львівській командні зовсім трішки не вистачає удачі і серби знову лідирують – 32:30. Рахунок матчу 2:1 на користь «Войводини». А це означає, що «кажани» втрачають можливість продовжувати участь у єврокубках. Підсумок останнього сету – 25:16.

Кращим гравцем за результатами матчу у ВК «Барком-Кажани» став центральний блокуючий Олександр Гладенко - 14 очок. Далі у рейтингу Володимир Тевкун, Борис Жуков та Євген Кісілюк, які мають  по 13 очок.

Нагадаємо, що рахунок домашнього матчу між «Барком-Кажани» та «Войводина» - 0:3 на користь сербської команди.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ