Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові пройде Всеукраїнський турнір-меморіал з волейболу серед кадетів

Як повідомили Гал-інфо в пресслужбі Львівської обласної ради, участь у V турнірі пам’яті Устима Голоднюка візьмуть 16 команд, які представляють усю Україну.
Фото з минулорічних змагань

16-18 лютого 2024 року у комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут» вже вп’яте пройде Всеукраїнський турнір-меморіал з волейболу серед кадетів (ліцеїстів військових ліцеїв та ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою). 

Мета турніру – вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні під час Революції Гідності, виховання молоді на прикладах самопожертви, почуття патріотизму, національної свідомості та свободи, гартування командного духу та волі до перемоги учасників, а також посилення співпраці та дружби між військовими ліцеїстами.

Участь у V турнірі пам’яті Устима Голоднюка візьмуть 16 команд, які представляють усю Україну. Крім участі у змаганнях, гості зможуть ознайомитися з напрацюваннями та інноваціями львів’ян у підготовці до захисту України. 

Довідково: Устим Голоднюк – Герой України, Герой Небесної Сотні. В 2008-2011 роках вчився в Львівському ліцеї імені Героїв Крут. На Майдані був учасником Самооборони. Загинув 20 лютого 2014 року, в день найбільшого протистояння з режимом Януковича під час Революції Гідності. Смерть наступила внаслідок пострілу невстановленого снайпера біля готелю «Україна».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ