Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Княжий Ринок» розгромив «Енергію-2» ЛДУФК

Розпочалося друге коло змагань серед команд футзальної другої ліги у групі 1, де виступає «Княжий ринок». У Львівському дербі фаворити не помітили супротиву від львівської «Енергії-2» ЛДУФК. «Княжий Ринок» святкував перемогу з рахунком 10:3.

Цю гру можна сміливо назвати битвою Давида проти Голіафа, адже з самого початку зустрічі стало зрозуміло, що «Княжий Ринок» на голову сильніший від свого суперника й голи – це питання часу.

Ці слова мали своє підтвердження у матчі. Гра тривала до першого голу, який відбувся на 15-й хвилині першого тайму. Після удару Назара Фурди м’яч у свої ворота відправив молодий «енергетик» Олег Гасюк. А до того неодноразово рятував «Енергію-2» воротар  Назар Войтович. Якби не він, то рахунок в зустрічі був би значно більшим на користь «Княжого Ринку».

Після першого пропущеного голу молодь «Енергії» почала відкриватися й голи посипалися у їхні ворота один за одним.

До кінця першої 20-ти хвилинки влучними ударами відзначилися Павло Миколюк (дебютний гол за «Княжий Ринок»), а також граючий тренер Євген Москвін. Друга половина зустрічі розпочалася без розвідки. Команди відкрилися, почали грати на зустрічних курсах й не дивно, що голів побільшало.

На 21 хвилині після чудової комбінації «княжичів» відзначився Дудаш, на що «Енергія-2-ЛДУФК» відповіла голом Гасюка з пенальті. Цей гол ще більше розізлив гравців «Княжого ринку» і до завершення гри у ворота суперника влетіло ще 6 голів. Голи забивалися на будь-який смак, а їх авторами стали двічі Лаба, Дудаш, Фурда, Стасюк та Когут.

На цю гольову зливу молоді «енергетики» відповіли двома голами: від Данканича та того ж Гасюка.  

Жирну крапку у матчі поставив капітан «Княжого Ринку» Григорій Гриншпун, який після індивідуальних дій влучно пробив повз Войтовича.

10:3 – перемога «Княжого Ринку», яка дозволила команді на деякий час наздогнати в турнірній таблиці лідера чемпіонату «Візу Вторма» з Івано-Франківська.

Футзал. Друга ліга

«Енергія-2»ЛДУФК 3:10 (0:3) «Княжий ринок»

Голи: Гасюк (21, 39), Данканич (38) – Гасюк (15, автогол), Миколюк (15), Москвін (17), Дудаш (21), Лаба (24, 32), Фурда (32), Стасюк (34), Когут (37), Гриншпун (40).

«Енергія-2-ЛДУФК»: Войтович – Гасюк, Данканич, Жупина, Лопушанський, Федик, Романець, Штогрин

«Княжий Ринок»: Морикишка (Стасюк) – Фурда, Ковалишин, Дудаш, Москвін, Когут, Скрильов, Мацик, Гриншпун, Лаба, Миколюк, Яцишин.

Ігор Воробій, прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ