Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

КВУ Львів: перші новини дня виборів

Перші новини дня виборів у Львові повідомив КВУ Львів на Фейсбук.

Комітет виборців України_Львів:

Перші новини дня виборів:

1. Зафіксовано порушення дня тиші та спроби обійти Закон через агітацію, примірники якої кольорами, шрифтами, та риторикою схожі на агітацію кандидатів та партій, а зокрема:

- вул. Стрийська (м.Львів) - станом на 24 жовтня залишилася агітація партії "Батьківщина" та партії "Свобода";

- за повідомленнями виборців з різних мікрорайонів Львова партійні листівки були у під'їздах виборці надіслали нам світлину з листівкою партії Сила Людей, партії ."Свобода"

- Вчора (24.10), у день тиші та днем раніше, з'явилися нова вулична реклама яка за стилістикою, кольорами, шрифтом та риторикою нагадує агітацію Ігора Васюника та партії ВО "Свобода". Така ситуація для Львова не є унікальною. Подібний спосіб прихованої агітації у день тиші використовували у Києві та Одесі.

- Також по Львову у день тиші були масово розповсюджені наліпки із надписом: "Васюник чи Садовий" виконані у тому ж стилі, що і білборди з написом "Думай" які продовжують передвиборчу риторику Ігора Васюника.

2. Сьогодні з 8:10 по 8:40 Андрій Садовий був присутній в ефірі на Львівському радіо де перелічував свої здобутки на посаді міського голови.

3. Вчора у с.Опільсько Сокальського району голова ДВК зібрала всіх членів дільниці та заборонила в день виборів користуватися телефонами та виходити на зв'язок.

4. Дільниця №461839 у смт. Гірник: відсутній протокол підрахунку бюлетенів. На дільницю викликали СБУ.

5. Майже всі дільниці у м. Львів були відкриті вчасно, нашими спостерігачами було зафіксовано відкриття низки дільниць з запізненням на 15-25 хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ