Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Львів викупить стадіон «Сільмаш»

Cьогодні, 20 жовтня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати проголосували за ухвалу «Про викуп у ТзОВ «Три Корони Девелопмент» для суспільних потреб об’єкта нерухомого майна – роздягальні для спортсменів та споруди стадіону на вул. Городоцькій, 207». З приводу розгляду цього питання до міської ради ще зранку прийшли пікетувальники. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Ухвала стосується території стадіону «Сільмаш». Мешканці побоюються, що на території з’являться житлові комплекси. Натомість ухвала обіцяє стадіон відновити.

Своїм рішенням депутати проголосували за те, щоб викупити у ТзОВ «Три Корони Девелопмент» для суспільних потреб об’єкт нерухомого майна – роздягальні для спортсменів загальною площею 392,3 кв. м та споруди стадіону на вул. Городоцькій, 207 за ціною, визначеною суб’єктом оціночної діяльності.

Львівське комунальне підприємство «Спортресурс» у п’ятиденний термін з часу прийняття ухвали має повідомити власника ТзОВ «Три Корони Девелопмент» про викуп приміщення для суспільних потреб.

За три місяці з часу повідомлення власника «Спортресурс» повинен укласти з власником договір купівлі-продажу за ціною, визначеною суб’єктом оціночної діяльності.

Депутати кілька разів переносили розгляд цього питання, а на минулій сесії провалили голосування за цю ухвалу. Тоді вони висловили пересторогу, що оцінка розвалених споруд у 7,5 млн грн є завищеною.

Начальник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич заявила, що депутати будуть погоджувати нову оцінку приміщень.

«За» ухвалу проголосував 41 депутат.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ