Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львів'ян запрошують на виставку Наталії Ратушної «Жінка: романтична і одержима»

Завтра, 19 липня, львів'ян запрошують на виставку фотохудожниці Наталії Ратушної «Жінка: романтична і одержима». Відкриття виставки заплановано на 18.00 у галереї «ДЗИЗІ», що на вул. Вірменська ,35

Цього разу в об’єктиві Наталії Ратушної – жінка. Одна жінка в різних життєвих ситуаціях, які були і які б могли відбутися. Фотохудожниця своїм об’єктивом захотіла показати такий віртуальний, вимріяний світ своєї героїні, яка завжди в пошуку і завжди оптимістично сприймає світ реальний і світ віртуальний.

Героїня Наталії Ратушної –одна із тисяч тих, хто у пориві, бажанні заробити більше грошей  подалась  у чужу країну, як і сотні, тисячі інших українок-заробітчанок, перетворивши свої мрії на добровільне ув’язнення. що обрали таку «добровільну»  долю,  демонструє одержимість і оптимізм. Ми бачимо своєрідний театр в повсякденності, в сприйнятті труднощів, у поглядах на світ, в усвідомленні себе в  цьому театрально цікавому світі, і робота уже сприймається не як головна насущність, каторжність, а щось таке, як легка фата нареченої, а труднощі, певні проблеми стають ритуальною окрасою щоденного сприйняття.

Про автора:

Наталія Ратушна - фотохудожниця, журналістка, член Національної спілки журналістів України (НСЖУ), автор кількох фотовиставок, зокрема, «Мандрівка до …себе», «Гіркий полин Чорнобиля»,  які експонувались у Львівському Палаці мистецтв, активна учасниця міжнародних фотовиставок. Має почесне звання члена міжнародної асоціації фотомитців "FIAF".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ