Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львів’янин спіймав кишенькових крадіїв на гарячому. Відео

Сьогодні у Львові близько 14.00 на вулиці Банківській чоловік спіймав на гарячому групу кишенькових крадіїв. Свідком подій стала s журналістка Гал-інфо.

У коментарі для Гал-інфо чоловік на ім’я Андрій Рибка розповів про те, як йому вдалось затримати зловмисниць. А також про момент пограбування.

«Я їхав у автомобілі по вулиці Дорошенка. Випадково через бокове вікно я на власні очі бачив як дівчина витягнула в жінки гаманець на вулиці Банківській. Впевнений, що за гаманці та сумці тої жінки залишились відбитки пальців крадійки. Це було технічно зроблено, просто за одну мить.

Я відповідно відреагував на побачене – вискочив з автівки, де я був пасажиром, і швидко впіймав злодійку. Перехрестя вулиць Дорошенка та Банківської ­–  це місце великого скупчення людей. Може тому жінка, в якої витягнули гаманець, навіть не відчула цього.  Крадіжку виконали на стільки професійно, що жінка не відчувши пограбування, пішла далі по вулиці».

Фото: Олена Ляхович

На місце викликали поліцію. Правоохоронці забрали потерпілу та групу з трьох зловмисниць до Галицького відділку, що на Мартовича, 2.

Додамо, що поки усі учасники події чекали на приїзд поліції, правопорушниці намагались домовитись з жінкою, вибачались за вчинене. Проте потерпіла була не порушна у своїх намірах.

Пропонуємо також ознайомитись з аналогічною ситуації, яка відбулась цьогоріч 3 серпня близько 13.30 на перетині вулиці Чорновола та Городоцької.

Олена Ляхович, Гал-інфо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ