Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Мешканець Львівщини власноруч затримав автозлодія

На Львівщині власник "Фольксвагена" затримав чоловіка, котрий намагався викрасти його авто. Правоохоронці перевіряють причетність зловмисника до скоєння інших злочинів, йому загрожує від трьох до п’яти років позбавлення волі, повідомили у Відділы комунікації поліції Львівської області.

У Городоцьке відділення поліції 25 червня за допомогою звернувся 39-річний мешканець одного з сіл району. Чоловік повідомив, що близько 17.50, підійшовши до свого автомобіля «Фольксваген Пасат», він виявив у ньому невідомого чоловіка. Зловмисник дерев’яною палицею розбив скло у дверцятах, проник у салон, вирвав дроти з замка запалювання та намагався у такий спосіб запустити двигун. Власник «Пасата» затримав зловмисника та утримував його до приїзду поліцейських.

Зловмисника, 30-річного мешканця міста Городок, опитали у відділенні поліції, за цим фактом відкрито кримінальне провадження з правовою кваліфікацією згідно ч.3 ст.15, ч.1 ст.289 (замах на незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – від трьох до п’яти років позбавлення волі.

Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ