Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Львівщині вперше за 20 років затримали російського шпигуна

Уперше за останні років 20 на території Львівщини був затриманий російський шпигун. Про це сьогодні, 9 лютого, під час засідання сесії Львівської міськради повідомив начальник УСБУ Львівщини Віктор Андрійчук, передає кореспондент Гал-інфо із сесійної зали.

«Відбувся суд останньої інстанції, на якому було визначено міру покарання – 10 років позбавлення волі", - сказав він.

Андрейчук наголосив, що це велика копітка робота цілого управління. "Ми доклали всіх зусиль, щоб знайти цю людину, викрити, а головне зупинити її діяльність, щоб вона мінімум завдала нам шкоди», - заявив Андрейчук.

Також він нагадав про затримання терористичного формування "Загін Кузнєцова", які хотіли підірвати трамвай з людьми у Львові. "Ми не приховуємо, що цих людей ми обміняли на наших військовополонених. Але це не означає, що з них зняті обвинувачення. Вони й надалі є фігурантами кримінальної справи", - сказав Андрейчук.

Він також нагадав, що у Львові провели вдалу операцію із затримання високопосадовця Російського консульства. Злочинця видворили за межі України упродовж 48 годин. Загалом за минулий рік не дозволи в'їзд в Україну 12 іноземцям.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ