Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині затвердили список видань, що отримають допомогу з бюджету

У вівторок, 12 червня, під засідання комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та ЗМІ затвердили перелік періодичних видань, які отримають фінансову підтримкою з обласного бюджету у 2017 році. Повідомила прес-служба Львівської облради.

Кошти на їх підтримку передбачені у Регіональній програмі сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2014-2018 роки у 2017 році в розмірі 800 тис грн.

Традиційно підтримали часопис «Дзвін», журнали «Світ дитини», «Універсум», «Пульс Ставропігії», газети «Вісник НТШ», «Український меморіал» та інші.

З детальним переліком можна ознайомитися тут. 

Окрім того, члени комісії розглянули питання погодження об’єктів для ознакування туристичними знаками автодороги М 06 на відтинку Львів-Броди. 

Також комісія обговорила низку питань, що стосуються охорони та збереження об’єктів історико-культурної спадщини. Зокрема, йшлося про необхідність реставрації таких  історичних пам’яток як вежа Корнякта в місті Львові, костел в селі Годовиця Пустомитівського району та інші.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ